oropos summer fest 2016

Αυτό το καλοκαίρι η φάση είναι στον Ωρωπό. Η καλύτερη καλοκαιρινή μουσική απόδραση για την Αττική είναι γεγονός. Έχει όνομα και αλλάζει τα συναυλιακά δεδομένα της περιοχής: Oropos Summer Fest!

Σε ένα σύγχρονο και πολύ καλά εξοπλισμένο open air venue, μια πολύ δελεαστική πρόταση μουσικής απόδρασης στην καρδιά του καλοκαιριού που συνδυάζει μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής σκηνής με τη δυνατότητα και την ανάγκη για βουτιές, παιχνίδια την θάλασσα και χαλάρωση σε ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον.

Ονόματα πρώτης γραμμής και επαγγελματική οργάνωση δίνουν τον τόνο, ξεφεύγοντας από όσα έχουμε συνηθίσει. Αφού Σωκράτης Μάλαμας, Εισβολέας, Xatzifrageta, Φίλιππος Πλιάτσικας, Φωτεινή Βελεσιώτου και Θανάσης Παπακωνσταντίνου συναπαρτίζουν το line-up για αυτή την πρώτη χρονιά του φεστιβάλ. Δίπλα στην παραλία, μέσα στην Αττική, οι καλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού λοιπόν, μας καλούν να μείνουμε συντονισμένοι για ένα καυτό συναυλιακό καλοκαίρι.

Να μην ξεχάσω: Με τα εισιτήρια της προπώλησης η διοργάνωση προσφέρει δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν από και προς την Αθήνα!

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42
Ωρωπός: Azul Beach Bar, Κορυδαλλών και Σειρήνων
Στο internet: Ticketpro

Πρόγραμμα OROPOS SUMMER FEST:

 

oropos summer fest 2016

 

Azul Venue
Ωρωπός, παραλία Χαλκούτσι, Κορυδαλλών και Σειρήνων
Τηλ. Επικοινωνίας: 6973689899, 6948823162

Facebook Page

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.