Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, Μαρία Τσάμη & Αποστόλης Βαγγελάκης

Στις 03 Νοεμβρίου 2017 22:00
210 975 0060
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Κάθε Παρασκευή η σκηνή του Ρυθμού μεταμορφώνεται σε λαϊκό πάλκο και υποδέχεται τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, τη Μαρία Τσάμη και τον Αποστόλη Βαγγελάκη, έναν από τους σπουδαιότερους σολίστες πνευστών, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια.

Γινόμαστε μια παρέα και απολαμβάνουμε ένα λαϊκό γλέντι με  σημερινά και  παλιά λαϊκά αλλά και  παραδοσιακά αγαπημένα τραγούδια, που πότισαν την καρδιά και την ψυχή μας.

Πρόγραμμα με τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής, αλλά και το “έξω καρδιά” και το γλέντι, υπόσχεται μια μακρινή βόλτα στην καρδιά του Έλληνα, όπου ψυχαγωγία και διασκέδαση, πιασμένες χέρι – χέρι, θα μας οδηγήσουν ν’ αγκαλιαστούμε, να τραγουδήσουμε, να αφεθούμε σε μελωδίες και ρυθμούς, να χορέψουμε και να ξαναβρούμε τη γλεντζέδικη διάθεση που τόσο μας έλειψε!

Ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο να ανακαλύψουμε την ουσία των πραγμάτων συνδέοντας το χθες με το σήμερα.
Μαζί τους συνοδοιπόροι οι σπουδαίοι μουσικοί Παναγιώτης Μπουζέας-μπουζούκι, Θάνος Σταυρίδης-ακορντεόν, Λεωνίδας Κυρίδης-μπάσο

Σας περιμένουμε λοιπόν κάθε Παρασκευή σε ένα πρόγραμμα που θα σας μείνει αξέχαστο.
Παράλληλα η κουζίνα του Ρυθμού μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, με γεύσεις που σου μένουν αξέχαστες.

Ειδική προσφορά για την Παρασκευή  φαγητό με όσο κρασί αντέχετε 20€ το άτομο
Κάθε Παρασκευή ο Ρυθμός λειτουργεί χωρίς είσοδο.

Ποτό απλό 8.00€
Ποτό special 10.00€
Προσέλευση από 21.30
Έναρξη προγράμματος 22.30

 


Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.